NEOTITRANSPORT AUTOVANZARI AUTOPUBLICITATE PRIN DULCIURIFILMARI PROFESIONALE
filmari HD
ACASA DESPRE NOI FILMARI NUNTI FILMARI BOTEZURI FOTOGRAFI CONTACT
 
 

DESPRE NOI

 

S.C. NEOTI I.C.P. SRL a fost infintata in anul 1993 si a devenit una dintre cele mai solicitate agentii care ofera servicii foto/video in Bucuresti si nu numai.

O sa va intrebati de ce ar trebui sa alegeti serviciile noastre foto/video sau ce ne face diferiti fata de alti cameramani si fotografi. Iata cateva argumente:

- Suntem un serviciu personalizat si specializat in productia video (filmari nunti, filmari botezuri sau alte evenimente deosebite)

- Va oferim experienta noastra acumulata de-a lungul anilor

- Va punem la dispozitie cameramani talentati, creativi si cu simt increzator, care vor interactiona cu dumneavoastra cat si cu cerintele dumneavoastra speciale, pentru a va furniza un film care sa va satisfaca asteptarile.

- Investim in tehnologie de top deoarece activitatea noastra se concentreaza pe calitate


 

- Folosim la filmari de nunti, filmari de botezuri videocamere digitale, prevazute cu cele mai noi tehnologii Sony, pentru a obtine o claritate uluitoare a imaginii, redata in culori vii si realiste

- Va oferim pachete de filmari nunti - filmari botezuri, realizate in format 16:9 - SD (definitie standard) si HD 1080i (inalta definitie). Formatul 1080i HD ofera o claritate si detalii de pana la patru ori mai bune decat formatul SD, ceea ce il face perfect pentru aparatele TV cu ecran mare echipate HD ready.

- Cu ajutorul statiilor grafice vom monta materialul filmat intr-un stil ce ne caracterizeaza astfel incat cel mai important moment din viata dumneavoastra va lua viata pe mediu de stocare Blu-ray sau DVD

- Noi realizam filmari nunti, filmari botezuri si tot noi vindem, eliminand in acest fel comisioanele dintre firme, care in ultima instanta apasa tot in buzunarul beneficiarului final

- Lucram cu pasiune, ne place ceea ce facem si suntem profesionisti

Contactati-ne azi cu detalii despre evenimentul dumneavoastra si nu veti regreta!

 

 

© FilmariNunti-Pro.ro. Toate drepturile rezervate. created by WEBit.ro